طرز تهیه سورمه کباب گیلانی
سورمه کباب یکی از غذاهای محبوب و سنتی مناطق شمالی کشور مانند گیلان است. در زیر طرز تهیه سورمه کباب گیلانی را برای شما شرح میدهیم:
مواد لازم:
– گوشت چرخ کرده 500 گرم
– پیاز 2 عدد
– سیر 4 حبه
– نمک و فلفل به میزان لازم
– زعفران به میزان لازم
– روغن مایع به میزان لازم
– سورمه 500 گرم
– آبلیمو به میزان لازم
طرز تهیه:
1. پیاز و سیر را خرد کرده و با گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل مخلوط کرده و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه گوشت بهتر شود.
2. سورمه را در آب سرد بریزید و به مدت 2 تا 3 ساعت در آب خیس کنید تا نرم شود.
3. سورمه را از آب بیرون آورده و با دست خود خرد کنید.
4. زعفران را در یک لیوان آب گرم حل کرده و به گوشت اضافه کنید.
5. روغن را در تابه داغ کرده و گوشت را به همراه پیاز و سیر به آن اضافه کنید و بپزید تا گوشت سرخ شود.
6. سورمه را به گوشت اضافه کرده و همراه با یک لیوان آب و آبلیمو به مدت 30 دقیقه بپزید تا سورمه نرم شود.
7. سورمه کباب را با نان لواش و سبزیجات تزیین کرده و سرو کنید.
با این روش سورمه کباب گیلانی خوشمزه و شیرین درست میشود که میتوانید با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید.