طرز تهیه آش گوجه فرنگی
برای تهیه آش گوجه فرنگی به موارد زیر نیاز دارید:
مواد لازم:
– گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
– پیاز: ۱ عدد متوسط
– سیر: ۲ حبه
– نعناع خشک: ۱ قاشق چایخوری
– زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
– آب: ۲ لیتر
– روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
– نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه:
۱. پیاز و سیر را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن زیتون تفت میدهیم تا سبک شوند.
۲. گوجه فرنگیها را برش داده و به پیاز و سیر اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه تفت میدهیم تا گوجه فرنگیها نرم شوند.
۳. زردچوبه و نعناع خشک را به مواد قبلی اضافه کرده و همه را با هم مخلوط میکنیم.
۴. آب را به مواد قبلی اضافه کرده و همه را با هم مخلوط میکنیم.
۵. آش را روی حرارت بالا به جوش آورده و سپس حرارت را کم میکنیم و حدود ۳۰ دقیقه آش را بجوشانیم تا مزهها به هم برسند.
۶. در انتها نمک و فلفل به میزان لازم را به آش اضافه کرده و آماده سرو کردن هستیم.
آش گوجه فرنگی را میتوان با نان تست یا نان لواش سرو کرد. همچنین میتوان برای تزیین آش از نعناع تازه و پیاز سرخ شده استفاده کرد.