سونوی تفصیلی یا آنومالی اسکن چیست
سونوگرافی آنومالی اسکن یکی از مهمترین سونوگرافی هایی است که در هفته های 18 تا 22 بارداری انجام می شود. این سونوگرافی به منظور بررسی سلامت جنین و شناسایی اختلالات نادر در جنین انجام می شود. سونوگرافی آنومالی، نوعی اسکن سه بعدی است که تصاویر دقیقی از جنین را نمایش می دهد. در این سونوگرافی، دستها، پاها، انگشتان دست، انگشتان پا و ویژگیهای صورت جنین با جزئیات بالا مشاهده می شوند.
سونوگرافی آنومالی اسکن به منظور شناسایی اختلالات نادر در جنین انجام می شود. این اختلالات شامل نقصهای قلبی، نقصهای اندامها، نقصهای مغزی و سایر اختلالات جنینی هستند. با انجام سونوگرافی آنومالی اسکن، پزشک می تواند به شما اطمینان دهد که فرزند شما در وضعیت سلامتی مطلوبی قرار دارد و از عوارض و نقایص احتمالی به دور است.
سو نوگرافی آنومالی اسکن توسط تکنسین سونوگرافی (سونوگرافیست) انجام می شود و گاهی اوقات پزشکان متخصص نیز در کلینیک حضور دارند و تصاویر حاصل شده را بررسی می کنند تا به شما اطلاعات بیشتری از جنین ارائه دهند. این سونوگرافی برای مادرانی که در خطر ابتلا به بیماریهای ژنتیکی هستند، بسیار مهم است. همچنین، اگر در سابقه خانوادگی شما مشکلاتی مانند نقص قلبی، نقص اندامها و یا سایر اختلالات جنینی وجود داشته باشد، پزشک ممکن است به شما توصیه کند که سونوگرافی آنومالی اسکن انجام دهید.
قبل از انجام سونوگرافی آنومالی اسکن، باید از پزشک خود در مورد هرگونه دارویی که ممکن است تاثیر منفی بر روی جنین داشته باشد، مطلع شوید. همچنین، باید در زمان انجام سونوگرافی آنومالی اسکن، شکم خالی داشته باشید و از مصرف هرگونه غذای سنگین و سخت قبل از سونوگرافی خودداری کنید. در صورتی که در سابقه بارداری شما مشکلاتی مانند سقط جنین، نارسایی رحم و یا سایر مشکلات بارداری وجود داشته باشد، باید به پزشک خود اطلاع دهید.