طرز تهیه مرغ دودی
برای تهیه مرغ دودی، میتوانید از روش زیر استفاده کنید:
مواد لازم:
– یک عدد مرغ کامل
– نمک به میزان لازم
– فلفل سیاه به میزان لازم
– یک قاشق غذاخوری پودر سیر
– یک قاشق غذاخوری پودر پاپریکا
– یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل
– یک قاشق غذاخوری پودر کمون
– چند قطره اسانس دودی (اختیاری)
طرز تهیه:
1. مرغ را با آب بشویید و خشک کنید.
2. نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پاپریکا، پودر زنجبیل و پودر کمون را در یک کاسه مخلوط کنید.
3. مرغ را از هر دو طرف با این مخلوط روی آرد کرده و به خوبی پوشانده و تمامی آرد را لرزانید تا اضافهها بیفتد.
4. مرغ را در یک سینی قرار داده و در یخچال به مدت حداقل یک ساعت قرار دهید تا ادغام شود.
5. در این مرحله، میتوانید از اسانس دودی استفاده کنید. برای این کار، چند قطره از اسانس دودی را روی مرغ بپاشید و به خوبی پوشانده و سپس در یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید.
6. مرغ را در فر درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت ۴۵ دقیقه پخت کنید.
7. پس از گذشت ۴۵ دقیقه، مرغ را از فر بیرون آورده و به مدت ۱۰ دقیقه بر روی سینی بگذارید تا خنک شود.
8. حالا مرغ دودی شما آماده سرو شدن است. میتوانید آن را با سالاد و یا نان تازه سرو کنید.
توصیه میشود که در هنگام سرو، مرغ را با لیمو تازه و یا سس باربیکیو همراه کنید. همچنین میتوانید از سبزیجات تازه برای تزئین آن استفاده کنید.